Meny
Annons
Annons

BLACK & WHITE INSPIRATION

Älskar den här bilden på Micheal Kors snyggaste look från SS 11.

Hittade de här två bilderna i min telefon. Kommer inte ihåg ur vilken bok jag fotade den här bilden men de är en av mina favoriter. Den får mig att önska att de var Luke och jag som promenerade där på 50, 60-talet i New York. Älskar hennes tröja.

5 kommentarer
 • Christina

  Den nedersta bilden är från filmen ”Breathless” från 1960 :-)

 • Johanna

  Åh, att det var Breathless var det jag tänkte kommentera men Christina hann före! Men då lägger jag till att skådespelerskan heter Jean Seberg :)

 • Malin
 • http://www.weshouldgotofrance.blogg.se/ isabel

  snygga bilder!!

 • Dee

  Japp och de promenixar i Paris! ;) Kram på dig!


AnnonsAnnons


Annons


Annons
Mobilsajt: / AV