Meny
Annons
Annons

FRINGE

Hittade den här bilden som Jenny pa mig när luggen var nyklippt och jag blev lite sugen till att ta till saxen igen. Speciellt en dag som denna när håret ser ut lite ut som en misslyckad Nick Carter frisyr… Men jag vet inte, vad tycker ni?

6 kommentarer
 • Sofia

  Jag klippte lugg för drygt en vecka sedan (blev så sugen när jag såg bilder på din lugg och till slut vågade jag klippa). Att du blev min inspirationskälla och gjorde så att jag vågade säger väl en del om hur snyggt jag tycker det är med lugg på dig – klart du ska ha det! :)

 • Mimi

  Du är verkligen supersnygg i lugg. Passar dig! Haha älskar referensen till Nick Carter, mitt gamla boyband crush ;)

 • Alicia

  Du har så otroligt snygg frisyr! Jag skulle mer än gärna ha samma frisyr som du (som på bilden), OM jag hade passat i lugg.. Du är i alla fall supersnygg och jag gillar dig och din blogg jättemycket. Och som svar på frågan, jag tycker absolut att du ska klippa dig, megasnyggt! :-)

 • Elli

  Den stora frågan i mitt liv… lugg igen? svårt det dät. du är i alla fall snygg i lugg…

 • Lena

  Klipp! Det klär dig så bra!

 • Christine

  Gör det!!


AnnonsAnnons


Annons


Annons
Mobilsajt: / AV