Meny
Annons
Annons

I WISH

Som jag önskar att den här kepsen låg på min hatthylla just nu. Tänk vad fint till en skepparrock nu när de är lite höstkyligt på morgonen. Den är från Acnes höstkollektion men kommer tyvärr inte gå i produktion. Bilden har finaste Ida Borg tagit.

4 kommentarer
 • http://www.felicialinn.blogspot.com/ Felicia

  Åh så fint. Både du och kepsen!

 • Elin

  Hej Emma! Jag skulle verkligen behöva hjälp och undrar om du har tid och hjälpa mig?

  Jag ska på en stor modefest och jag har hittat klänning och hela baletten. Enda som fattas är skor. Jag har kollar överallt där jag kan komma på att de säljer skor men hittar inget som faller mig i smaken. Du som har lite mer koll över hela shopppingdjungeln kanske kan tipsa mig.
  Jag söker alltså ankelboots med klack. De enda jag har gillat hittills är Cypress från Acne men de känns lite tråkiga och mainstream eftersom de nu säljs kopior av dem i alla butiker.

 • Miss T

  You look so gorgerous here!

 • http://piffad.se

  hur fin som helst, klär dig så bra


AnnonsAnnons


Annons


Annons
Mobilsajt: / AV