Meny
Annons
Annons

MEETINGS AND PLANNING

Just är de fullt upp med planering för nästa veckas plåtning. Tre saker som får följa med mig runt är min Marc Jacobs läppstiftspenna, mina kalender och min senaste last cola. Sistnämnda funkar bättre än kaffe på mig.

3 kommentarer
 • Martina Isabel

  Emma,

  Jag har en tjänst att be om. Kanske inte riktigt ditt område men skulle inte du kan föra vidare en önskning om en iPad tidning, så att man skulle kunna köpa numrena och läsa dom på iPaden… Typ som man kan göra med de flesta tidningar dessa dagar (tex Styleby)…. Det skulle verkligen uppskattas och jag är säker på att jag inte är den enda som skulle köpa den genom iPaden!!!!

  MVH

  Martina Persson

 • Emma Elwin

  Absolut! ;)

 • http://lmode.spotlife.se/ Lovisa

  Kalendern såg fin ut.


AnnonsAnnons


Annons


Annons
Mobilsajt: / AV