Meny
Annons
Annons

ON THE WALL

Om vi hade haft en större lägenhet så hade jag satt upp ett sånt här galler som vi har i moderummet på en av väggarna. Perfekt för att kunna hänga upp dagens klädval eller bara hänga upp favoritplaggen.

4 kommentarer
 • Maja E Hagberg

  Hej Emma! Tycker din blogg är så himla himla bra och inspirerande, så jag tänkte fråga dig om en sak. Jag funderar på att köpa antingen en skinnjacka eller en bra kappa, och jag har väldigt svårt att bestämma mig för vilken som är den bästa investeringen. Jag vill alltså köpa en jacka som jag kan använda i flera år framåt, en klassisk liksom. Vad skulle du rekommendera?

 • Andrea

  Precis min tanke! Vet du var man kan hitta något liknande som ni har på redaktionen?

 • Emma Elwin

  Båda två är saker som kan vara värt att investera i. Men med tanke på att vi går mot kalla tider så skulle jag nog säga en kappa. Det finns inget bättre än att ha en klassisk kappa eller rock so
  Man kan plocka fram år efter år och känna sig snygg och varm i!

 • http://levackert.blogg.se/ Isabel

  Undrar precis som Andrea vart man skulle kunna köpa liknande galler!


AnnonsAnnons


Annons


Annons
Mobilsajt: / AV