Meny
Annons
Annons

THREE IS A TREND

Tänkte att vi skulle börja kika lite på vad som kommer vara aktuellt på trendkartan i höst! Jumpsuiten är en av mina absoluta favoriter. Tänkt vad fantastiskt att bara hoppa i en av det här snyggingarna + väska och skor. Vilken är din favorit? Jag har lite svår att bestämma om det jag gillar Max Mara eller Chloé mest..

5 kommentarer
 • http://mrsadvocat.blogspot.se/ Amanda

  Jag röstar på Max Mara, uniformslooken gör den lite mer edgy. Jag tycker att jumpsuits i tunnare material väldigt sällan är smickrande även på perfekta figurer

 • malin

  Röstar helt klart på Chloé! Så himla elegant

 • Natalie

  Chloés just för att jag har haft en bild i huvudet på en jumpsuit jag vill ha och den här ser lite ut så som jag tänkt. Om jag bara hade pengar!! :)

 • Hanna Elle Rose

  Chloé´!! :)

 • http://profiles.google.com/hannahsebelius Hannah Sebelius

  Jag tycker att båda är snygga men Chloé’s är helt fantastisk. Så feminin och tuff på samma gång!


AnnonsAnnons


Annons


Annons
Mobilsajt: / AV