Meny
Annons
Annons

WAY OUT WEST

 

Nu är vi på plats i JC tältet där man får gratis tidningar…

…och kan bli fotad och tävla om 25.000 och titeln Sveriges bäst klädda!

2 kommentarer
  • Ina

    Gillar din blogg skarpt. Vilken st har du i den svarta Acne byxan????

  • http://Stylebymine.blogg.se/ Yasmine Mine

    Ny satsning, nu kör vi! Jag har tagit steget in i modebranchen och blivit Stylistassistent för en av dem främsta stylisterna Sverige har och tillomed världen. Jag är skönhetsredaktör på sthlmskonhet.se och jag försöker öka mitt självförtroende och nå mina mål på löpparbanan varje dag. Samtidigt som i höst börjar sista året på gymnasiet. Ta dig in i en värld en värld alla kan ta del av. Med inspiration från världen över. ”For the everyday women”. Jag är här för att inspirera och visa att allt är möjligt bara man är på och visar att jag klarar det. Blogg.se är min hemmaplan men kommer i framtiden kanske bytas om jag känner att andra drar i trådarna. Men just nu som sagt nu kör vi!


AnnonsAnnons


Annons


Annons
Mobilsajt: / AV