Meny
Annons

WAY OUT WEST

 

Nu Ă€r vi pĂ„ plats i JC tĂ€ltet dĂ€r man fĂ„r gratis tidningar…

…och kan bli fotad och tĂ€vla om 25.000 och titeln Sveriges bĂ€st klĂ€dda!

2 kommentarer
  • Ina

    Gillar din blogg skarpt. Vilken st har du i den svarta Acne byxan????

  • http://Stylebymine.blogg.se/ Yasmine Mine

    Ny satsning, nu kör vi! Jag har tagit steget in i modebranchen och blivit Stylistassistent för en av dem frĂ€msta stylisterna Sverige har och tillomed vĂ€rlden. Jag Ă€r skönhetsredaktör pĂ„ sthlmskonhet.se och jag försöker öka mitt sjĂ€lvförtroende och nĂ„ mina mĂ„l pĂ„ löpparbanan varje dag. Samtidigt som i höst börjar sista Ă„ret pĂ„ gymnasiet. Ta dig in i en vĂ€rld en vĂ€rld alla kan ta del av. Med inspiration frĂ„n vĂ€rlden över. ”For the everyday women”. Jag Ă€r hĂ€r för att inspirera och visa att allt Ă€r möjligt bara man Ă€r pĂ„ och visar att jag klarar det. Blogg.se Ă€r min hemmaplan men kommer i framtiden kanske bytas om jag kĂ€nner att andra drar i trĂ„darna. Men just nu som sagt nu kör vi!


AnnonsAnnons


Annons


Annons
Mobilsajt: PÅ / AV