Annons
Annons

LINDEX ❤ ELLE


 

_G7B9985_v2

I höstas så fick jag den stora äran att både stylar och agerar modell i ett samarbete mellan ELLE och Lindex. Kläderna i advertorialen kommer från Lindex och deras nya Extended kollektion tillsammans med mina favoriter från Lindex övriga vårkollektion – spana in kollektionen här.

Annons

lindex-elwin-

Jag brinner väldigt starkt för att skapa en garderob med klassiker som aldrig riktigt blir omoderna. Så när jag valde mina favoriter till den här fotograferingen valde jag plagg som den lilla svarta, en trenchcoat i marinblått och en mjuk jeansskjorta. Jag blev väldigt förtjust i denna superfina LBD med djup draperad rygg.

lindex-elwin-emma

Den perfekta trenchcoaten och den vita kostymen.

foto: Sara Bille make: Josefin Scherdin hår: Kalle Eklund /Mikas looks

Dela
Dela
 

Annons
Annons
Annons


Laddar