Annons
Annons

SOMETHING TO THINK ABOUT


 

20121128-171359.jpg

Läs: Ny rapport från klimatmötet i Doha. Se: Hur påverkar de oss?

Jag brukar inte skriva om så mycket annat är mode, skönhet och inredning här på bloggen. Även om jag ofta skulle vilja så har de inte blivit så. Men så läste jag om klimatmötet i Qatars och fick en så lust att dela med mig. Min först tanke var, hur kan jag bidra till att förhindra detta, kan jag göra ändringar i mitt liv som gör att jag bidrar till en bättre miljö?

Annons

Efter en stunds funderande så tänkte jag att de finns visa livsmedel jag kan sluta med. Och att jag ska skapa en riktigt källsorterings station här hemma.

Men de jag tänkte dela med mig av här på bloggen är hur man kan vara klimatsmartare när de kommer till ens garderob. Hur man kan tänka långsiktigt med sina inköp. Ska sätta mig ner och researcha de på en gång så kommer ni få lite tips här på bloggen i framtiden. Hoppas verkligen de finns intresse för de ibland er. Jag tror verkligen de är en sak som är viktigt för oss alla att tänka på.

Har ni några bra tips så vill jag hemskt gärna höra!

Dela
Dela
 

Annons
Annons
Annons


Laddar