Annons
Annons

TROUSERS vs. TOPS


 

Jag har genom åren märkt att utöver skor med rejäla klackar finns den en sak som jag föredrar att köpa nämligen byxor. Man skulle kunna göra en liten mini-analys av anledningarna till just detta. Vilket jag tror går ungefär så här: komplex över min korta längd samt mina stora fötter kan förklarar det ihärdiga shoppandet av höga klackar. Sen har vi komplexet över mina ben som har skapat en ständig jakt på de perfekta byxorna.

Annons

Efter som det här är en karusell som jag själv verkligen INTE vinner på, jag har massa byxor och skor men INGA överdelar, så har jag fått ta mig själv i nackskinnet och helt enkelt börjat älska att jag är en hobbit till både längd och fotstorlek och tänka att de var minsann Frodo som räddade ringen och ingen av de långa vackra alverna.

I ALLA FALL. Så har jag nu påbörjat projektet ”Den kompletta tröjgarderoben”. Vilket innebär att mina fem nästa köp ska vara överdelar som passar med den övriga garderoben. De får inte vara trendplagg utan tidlöst klassiska.

Dela
Dela
 

Annons
Annons
Annons


Laddar